top of page

di 04 jun

|

Online sessie

Informatiebijeenkomst The Angel Initiative 4-juni 2024

Leuk dat je meer wilt weten van The Angel Initiative!

Informatiebijeenkomst The Angel Initiative 4-juni 2024
Informatiebijeenkomst The Angel Initiative 4-juni 2024

Tijd en locatie

04 jun 2024, 17:00 – 18:00

Online sessie

Gasten

Over het evenement

Deze online bijeenkomst is voor iedereen die geïnteresseerd is in wat The Angel Initiative doet en overweegt om lid te worden. Deze informatieve sessie wordt meerdere keren per jaar georganiseerd om geïnteresseerden te informeren over de missie van TAI en hoe je als angel investor onderdeel kunt worden van onze inspirerende community.

Verwacht een online sessie waarbij we stil zullen staan bij de volgende onderwerpen:

  • Ontstaan van TAI en haar missie;
  • Wat we doen om onze missie te realiseren;
  • Voor wie TAI is bedoeld (voor ervaren & beginnende investeerders);
  • Onze huidige community en events dit jaar;
  • Hoe je lid kunt worden;
  • Q&A - ruim de tijd om je vragen te stellen!

Deze sessie wordt gehost door Laura van Bekkum, verantwoordelijk voor de community & sponsors bij TAI. Daarnaast zal er een bestuurslid en een angel investeerder aanwezig zijn om alle ins & outs van The Angel Initiative met je te delen. 

Je kunt je voor de informatiebijeenkomst aanmelden via de “Antwoord” button onderin in deze omschrijving. Mocht je problemen ervaren bij het aanmelden of vragen hebben voorafgaand aan de sessie, mail dan naar info@theangelinitiative.nl

Lijkt het je leuk om lid te gaan worden? Zet dan ook alvast ons "live" Investor Night van 12-juni in Amsterdam je agenda! Je kunt vrijblijvend een keer meedoen: zo kun je onze community ontmoeten en een goed beeld krijgen van onze events.

Kun je er deze keer niet bij zijn? De volgende editie staat voorlopig gepland in december 2024. Kun je niet zo lang wachten? Mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Deel dit evenement

bottom of page