top of page

Over ons.

The Angel Initiative is een collectief van vrouwen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen.
Onze Missie

Meer vrouwen te leren en laten investeren in start-ups met female founders en derhalve financiering voor deze groep toegankelijker te maken.

Onze Visie  

Wanneer een vrouw investeert dan vergroot zij niet alleen de impact van haar vermogen, maar maakt zij ook het verschil op de producten  en diensten die op de markt worden gebracht.  Met het oog op een betere toekomst waarin mens, natuur en gezondheid centraal staan. 

Ons verhaal

​We zijn een stichting en gaan anders dan in een fonds, geen geld beheren. We vragen je niet om bedragen aan ons te betalen. Je wordt lid van een netwerk. Waarbij je je committeert om over een periode van 5 jaar, minimaal € 20.000,-  (of meer) als Angel te investeren. Je besluit echter zelf wanneer en waar je in investeert. 

We hebben geen investeringscomité die namens jou investeert en geen bestuurder die namens ons besluiten neemt over je geld. We willen dat angels zelf hun besluiten nemen en hun betrokkenheid bij een bedrijf kiezen, die bij hun past bepalen. Wel doen we een quickscan/voorselectie van de bedrijven die we laten pitchen. 

Het team

 

We zijn een groep vrouwen die geloven dat geld een middel is om elkaar te steunen en samen sterker te worden. We hebben ervaring met 'angel investering' en willen dat delen met anderen. Daarom zijn we gestart met een eerste groep investeerders. Lekker divers. In leeftijd, maar ook in achtergrond, werkervaring en vooral niet onbelangrijk investeerders ervaring.

Maar allemaal geloven we dat het van belang is dat we als vrouwen, samen, ons geld investeren in de volgende generatie.

Laura.jpg

Laura van Bekkum

Community

Portfolio.

Vini Mini.jpeg

Vini Mini.

Via een lid van de Raad van Advies van Vini Mini kwam de startup in contact met The Angel Initiative. Jozien Boersma presenteerde met passie en duidelijkheid de missie van Vini Mini, de toekomstige stappen en wat er nodig was om verder te groeien. Dit leidde tot een investering van...

bottom of page