top of page

wo 06 apr

|

Amsterdam

Team start event

Ons start event: zie agenda in de mail

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Team start event
Team start event

Tijd en locatie

06 apr 2022, 16:00 – 20:00 CEST

Amsterdam, Prins Hendrikkade 21e, 1012 TL Amsterdam, Nederland

Over het evenement

De agenda voor 6 april is voorlopig:

1. Kennismakingsronde - inzet kwaliteiten en beschikbaarheid

We streven naar om een groepje te formeren die een dagdeel per 2 weken bij elkaar komt, en tussendoor van huis uit kan meewerken

2. Doel/missie/werkwijze

Algemene doel, missie werkwijze beschouwen we als bekend bij iedereen. Zo niet kijk de presentaties van eerdere bijeenkomsten nog eens na. we gaan onszelf niet herhalen. We proberen wel werkprocessen helder te krijgen. We maken daarbij gebruik van de The World Bank/Kauffman Foundation uitgave: Creating Your Own Angel Investor Group. Daarbij hebben we vooral aandacht voor Werving van Angels+Communications (wordt door MJ voorbereid), inschrijving en data vastlegging van gegevens, achtergrond, deskundigheid voor latere matches, ontvangst betalingen en begroting.

3. Taakverdeling

Op basis van punten 1 en 2 worden de taken en functies verdeeld, verwachtingen verhelderd en afgesproken.

4. Statuten en formaliseringen

Met Martina hebben we afgesproken dat zij deze week de concepten tracht klaar te hebben. We zetten 1 'moeder' stichting op: Stichting The Female Initiative. Deze Angels groep valt ook onder de Stichting, maar is zelf een Coöperatie: The Angel Initiative. Daarna komt straks de SheEO Foundation op voor de andere formule. Deze laatste wordt later opgezet. we gaan de setting zo maken dat de Cooperatie TheAngel Initiative nu als eerste operationeel wordt. Als de concepten klaar zijn, vragen we de bestuursleden zich te formeren. Die zullen dan in deze bijeenkomst van 6 april benoemd worden. Kandidaten kunnen zich alvast melden.

tot zover de eerste opzet van de werkmiddag. Mochten er veranderingen komen, maken we dat begin april bij iedereen bekend.

Overigens ga ik proberen of ik via de website event aanmelding, voor leden een interne team bijeenkomst kan aanmaken en aanmelding mogelijk maken. Mocht je nog iets zien voorbij komen dan is dat door deze event aanmaak. Reageer daar ook op, weten we ook of dat goed werkt. Het is voor onszelf bedoeld.

Deel dit evenement

bottom of page